MORSIAMET

Hei arvoisat vuoden 2023 morsiamet.. Tällä hetkellä elämme kiireen keskellä palvellaksemme tämän kesän morsiamet ja sulhaset mahdollisimman hyvin. Tästä johtuen vuoden -23 morsiuspuku-uutuudet saapuvat meille vasta syyskuun puolenvälin aikoihin. Jotta saat parhaan mahdollisen kuvan valikoimastamme ja upeista uutuuksista, varaathan sovitusaikasi vasta syksymmälle. Meidän valmistajilla on toimitusajat maksimissaan viisi kuukautta. Joka tapauksessa olet tervetullut, vaikka tänään, ensi viikolla tai sitten vasta syksymmällä. Kiitos ymmärryksestä, nähdään.. 🙂

Myyntipukuvalikoimamme on kattava ja täydennämme sitä usein vuoden aikana. Kaikki morsiuspuvut ovat myyntipukuja, mutta mikä tahansa on vuokrattavissa,  mikäli koko osuu kohdallesi hyvin. Morsiuspuvun vuokrahinta on kyseessä olevan morsiuspuvun myyntihinnasta 50% – 70%.

Varaa itsellesi sovitusaika, siitä se lähtee. Saat sovitella haluamiasi morsiuspukuja ja  autamme sinua valitsemaan SEN puvun, missä mukavuus yhdistettynä ihaniin materiaaleihin takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Muokkaukset morsiuspukuusi voit aina teettää meillä.

Lisäksi myymme jo vuokralla olleita tai mallistosta pois tippuneita morsiuspukuja edullisesti. Katso lisää Outlet-osiosta.

Linkkejä valmistajien sivuille:
www.victoria-vincent.com
www.eglantine-creations.com
www.ameliebridal.de
www.bianco-evento.com

Soita tai varaa aika ajanvarauspalvelun kautta yksilölliseen palveluun.

p. 02 633 1734

Mallistot