Morsiuspuku Harmonia, Bianco Evento, koko 40/L

Harmonia, Bianco Evento, ivory, koko 40/L

Jaa:

Bianco Evento morsiuspuku Harmonia, väri ivory, koko 40/L. Tähän on vuokravaraus, mutta se on sovitettavissa. Bianco Eventon morsiuspukujen myyntihintoja ei ole mahdollista valitettavasti laittaa esille, mutta hintatiedusteluihin vastaamme ilolla, Bianco Eventon morsiuspuvut ovat ihanan edullisia!

Harmonia on tilattavissa koossa S – 7XL. Harmonia on kuin tehty yhdistettäväksi minkä tahansa Bianco Evento boleron kanssa. Kurkkaa asusteet sivulta..

Bianco Evento pukujen toimitusaika vaihtelee puvun ja koon mukaan. Biancon oma varasto on aina hyvin varusteltuna, joten haluamasi puku voi löytyä hyvinkin lyhyellä toimitusajalla. Tiedustelut Porin Juhlava.

Puvun muokkaukset voit teettää Porin Juhlavassa.

Puvun tilaaminen on ostopäätös. Ennen ostopäätöksen tekemistä edellytämme henkilökohtaista käyntiä kivijalkaliikkeessämme. Varaa oma sovitusaikasi.. Kun tilaamme puolestasi valmistajalta puvun, laskutamme siitä ennakkomaksua 40% ennen tilaamista ja loput 60% viimeistään hetkellä kun tulet noutamaan pukuasi. Tilatulla puvulla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Morsiuspuku Harmonia, Bianco Evento, koko 40/L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *