Victoria & Vincent morsiuspuku Lena, koko 50

957,00  sis. alv.

Lena, Victoria & Vincent, väri ivory/silver, koko 50

Jaa:

Varastossa

Category:

Victoria & Vincent morsiuspuku Lena, koot 40 ja 50, väri ivory/silver. Koko 50 on myytävänä. Kokoon 40 on vuokravaraus, mutta se on sovitettavissa.

Tilattavissa jälkitoimituksena koot 30 – 52. Värit ivory/silver tai white/silver. Helman saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Laahuksen saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Nämä valmistajan toteuttamat muutokset on hinnoiteltu erikseen. Tiedustelut Juhlavasta. Toimitusaika 100 päivää. Myös pikatilaus (6 – 8 viikkoa).

Muokkaukset morsiuspukuusi saat teetettyä Juhlavassa.

Puvun tilaaminen on ostopäätös. Ennen ostopäätöksen tekemistä edellytämme henkilökohtaista käyntiä kivijalkaliikkeessämme. Varaa oma sovitusaikasi.. Kun tilaamme puolestasi valmistajalta puvun, laskutamme siitä ennakkomaksua 40% ennen tilaamista ja loput 60% viimeistään hetkellä kun tulet noutamaan pukuasi. Tilatulla puvulla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Victoria & Vincent on siis SE suomalainen morsiuspukumerkki, jonka tavoitteena on tuoda korkealaatuisimmat hääpuvut edullisempaan hintaluokkaan. Ja ovat aika hyvin siinä onnistuneet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Victoria & Vincent morsiuspuku Lena, koko 50”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *