Ale!

A: Victoria & Vincent morsiuspuku Lena, koko 38

1 029,00  720,00  sis. alv.

Lena, Victoria & Vincent, väri ivory/silver, koko 38. Tämä puku on ollut vuokralla kertaalleen ja myydään nyt pois -30% alennuksella.

Jaa:

Varastossa

Victoria & Vincent morsiuspuku Lena, meillä koko 38, väri ivory/silver.

Tilattavissa jälkitoimituksena koot 30 – 52. Värit ivory/silver tai white/silver. Helman saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Laahuksen saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Nämä valmistajan toteuttamat muutokset on hinnoiteltu erikseen. Tiedustelut Juhlavasta. Toimitusaika 100 päivää. Myös pikatilaus (6 – 8 viikkoa).

Muokkaukset morsiuspukuusi saat teetettyä Juhlavassa.

Puvun tilaaminen on ostopäätös. Ennen ostopäätöksen tekemistä edellytämme henkilökohtaista käyntiä kivijalkaliikkeessämme. Varaa oma sovitusaikasi.. Kun tilaamme puolestasi valmistajalta puvun, laskutamme siitä ennakkomaksua 40% ennen tilaamista ja loput 60% viimeistään hetkellä kun tulet noutamaan pukuasi. Tilatulla puvulla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Victoria & Vincent on siis SE suomalainen morsiuspukumerkki, jonka tavoitteena on tuoda korkealaatuisimmat hääpuvut edullisempaan hintaluokkaan. Ja ovat aika hyvin siinä onnistuneet.