Victoria & Vincent morsiuspuku Lana, koko 46

1 029,00  sis. alv.

Lana, Victoria & Vincent, väri ivory/LTgold, koko 46. Tässä puvussa on vuokravaraus mutta se on sovitettavissa ja tilattavissa.

Jaa:

Victoria & Vincent morsiuspuku Lana. Sovituskokona Juhlavassa koko 46. Väri ivory/LTgold. Hinta €1029,-.

Tilattavissa jälkitoimituksena koot 42– 60. Värit ivory/LTgold tai all ivory tai all white. Helman saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Laahuksen saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Voit tilata Lanan helmapitsin irrallisena, niin on helppo ommella se lyhennettyyn ja hyvän mittaiseen helmaan. Halutessasi avoimen selän saa suljettuna.  Nämä valmistajan toteuttamat muutokset on hinnoiteltu erikseen. Tiedustelut Juhlavasta. Toimitusaika 100 päivää. Myös pikatilaus (6 – 8 viikkoa).

Muokkaukset morsiuspukuusi saat teetettyä Juhlavassa.

Puvun tilaaminen on ostopäätös. Ennen ostopäätöksen tekemistä edellytämme henkilökohtaista käyntiä kivijalkaliikkeessämme. Varaa oma sovitusaikasi.. Kun tilaamme puolestasi valmistajalta puvun, laskutamme siitä ennakkomaksua 40% ennen tilaamista ja loput 60% viimeistään hetkellä kun tulet noutamaan pukuasi. Tilatulla puvulla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Victoria & Vincent on siis SE suomalainen morsiuspukumerkki, jonka tavoitteena on tuoda korkealaatuisimmat hääpuvut edullisempaan hintaluokkaan. Ja ovat aika hyvin siinä onnistuneet.