Ale!

A: Victoria & Vincent morsiuspuku Jette, koko 38

950,00  500,00  sis. alv.

Jette, Victoria & Vincent, väri ivory/nude, koko 38

Jaa:

Victoria & Vincent morsiuspuku Jette. Tämä myydään nyt yksittäisenä kappaleena hintaan €400,-.  Väri all ivory. Normaalihinta €950,-. Tämä kappale on kokoa 38. Puku on sovitettavissa Juhlavassa.

Jette on tilattavissa jälkitoimituksena koot 30 – 48. Värit ivory/nude tai all ivory tai all white. Helman saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Laahuksen saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Nämä valmistajan toteuttamat muutokset toteutuu lisähinnasta. Lisätietoa saat Juhlavasta. Toimitusaika 100 päivää. Myös pikatilaus (6 – 8 viikkoa). Tiedustelut Juhlavasta.

Muokkaukset voi teettää Juhlavassa.

Puvun tilaaminen on ostopäätös. Ennen ostopäätöksen tekemistä edellytämme henkilökohtaista käyntiä kivijalkaliikkeessämme. Varaa oma sovitusaikasi.. Kun tilaamme puolestasi valmistajalta puvun, laskutamme siitä ennakkomaksua 40% ennen tilaamista ja loput 60% viimeistään hetkellä kun tulet noutamaan pukuasi. Tilatulla puvulla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Victoria & Vincent on siis SE suomalainen morsiuspukumerkki, jonka tavoitteena on tuoda korkealaatuisimmat hääpuvut edullisempaan hintaluokkaan. Ja ovat aika hyvin siinä onnistuneet.