Parker – Patrick puku, harmaa, classic fit

Parker – Patrick puku, 100% Vitale Barberis villaa, vuokrattavissa kokonaisuutena €250,- (puku, paita, kaulasolmuke ja liivi, kalvosinnapit, vyö tai olkaimet, kengät, muokkaukset ja pesulakustannukset)

Parker -takki €449,- Patrick -housut €219,- Parker -liivi €165,-

Vuokrattavissa harmaa -93 ja vaaleanharmaa -91, ostettavissa myös musta -99, sininen -75 sekä tummansininen -79.

Jaa:

Laadukkaan Cavalieren Parker -takin ja Patrick -housujen kanssa menet hyvin pukeutuneena tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Parker -liivi täydentää kokonaisuuden kolmiosaiseksi. Materiaali 100% villaa (Vitale Barberis). Miellyttävän pehmeä tuntuma ja täydellinen istuvuus.. Joka kokoa neljä eri mitoitusta, normi, pidempi, lyhyempi ja leveämpi.  Slimmimmän istuvuuden löydät identtisestä Paxton – Paul -puvusta, josta kolmea eri mitoitusta. Kuin mittatilauspuku.. 🙂 Lisäksi lyhennämme tai pidennämme hihat ja lahkeet tässä jos tarvetta.. Meiltä ostat puvun “avaimet käteen” -pakettina!

Parker -takki €449,- Patrick -housut €219,- Parker -liivi €165,-

vuokrattavissa harmaa, vaalean harmaa, myyntivälityksen kautta ostettavissa lisäksi musta, sininen ja tummansininen.

Cavalieren varasto Ruotsin puolella näyttää useimmiten aika hyvältä, joten tilauksesta saat puvun nopeallakin aikataululla. Varaa itsellesi sovitusaika ja pääset sovittamaan pukua vuokravalikoimastamme. Oikean koon tilaaminen on todella helppoa. Tämä puku on vuokrattavissa tumman harmaana, jossa ihanat ruskeat napit (sopii niin hyvin vaikka ruskean vyön ja ruskeiden kenkien kanssa.. ) sekä vaaleanharmaana. Vuokrakokonaisuus €250,- sisältää takin, housut, juhlapaidan, kalvosinnapit, nahkavyön, minkä tahansa liivin, minkä tahansa kaulasolmukkeen, muokkaukset sekä pesulakustannukset.