Cooper – Clay musta puku, slim fit, vuokraus ja myynti

Cooper – Clay Cavaliere puku, slim fit. 98% villaa ja 2% lycraa. Miellyttävä ja hitusen joustava materiaali. Voit vuokrata puvun mustana hintaan €95,- (sisältää muokkaukset ja pesulakulut).. Puvun oma liivi on myös vuokrattavissa (€55,-) jolloin puvusta tulee trendikkään kolmiosainen.

..tai ostaa.. Cooper -takki €375,- Clay -housut €195,- Carlton -liivi €149,-

Värit musta -99, antracit -96, tumman harmaa -98 ja tumman sininen -79

Jaa:

Cavalieren Cooper -takin ja Clay -housujen kanssa menet hyvin pukeutuneena tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Carlton-liivi täydentää kokonaisuuden kolmiosaiseksi. Materiaali 98% villaa ja loput 2% lycraa (Marzotto). Miellyttävän tuntuinen ja hitusen joustava materiaali ja slim fit istuvuus.. Joka kokoa kolme eri mitoitusta, normi, pidempi ja lyhyempi. Reilumman  istuvuuden löydät identtisestä Carlton – Cox puvusta, josta neljää eri mitoitusta. Kuin mittatilauspuku.. 🙂

Cooper -takki €375,- Clay -housut €195,- Carlton -liivi €149,-

Mustan lisäksi väreinä tumman harmaa, tumman sininen sekä antrasiitin harmaa (Kuvat)

Cavalieren varasto Ruotsin puolella näyttää useimmiten aika hyvältä, joten tilauksesta saat puvun nopeallakin aikataululla. Varaa itsellesi sovitusaika ja pääset sovittamaan pukua vuokravalikoimastamme. Oikean koon tilaaminen on todella helppoa.