Carlton – Cox musta puku, vuokraus ja myynti

Carlton -takki ja Cox -housut. Laadukas puku tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Mustana vuokrattavissa hintaan €95,- (sis. muokkaukset ja pesulakustannukset). Puvun oma liivi on myös vuokrattavissa (€55,-) jolloin kokonaisuus on trendikkään kolmiosainen.

Halutessasi voit myös ostaa.. Carlton -takki €375,- Cox -housut €195,- Carlton -liivi €149,-

Värit musta -99, antracit -96, tummanharmaa -98 ja tummansininen -79

 

Jaa:

Cavalieren Carlton -takin ja Cox -housujen kanssa menet hyvin pukeutuneena tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Carlton-liivi täydentää kokonaisuuden kolmiosaiseksi. Materiaali 98% villaa ja loput 2% lycraa (Marzotto). Miellyttävän tuntuinen ja hitusen joustava materiaali. Joka kokoa neljä eri mitoitusta, normi, pidempi, lyhyempi ja leveämpi. Slimmimpi istuvuus löytyy identtisestä Cooper – Clay puvusta, josta kolme eri mitoitusta. Kuin mittatilauspuku.. 🙂

Carlton -takki €375,- Cox -housut €195,- Carlton -liivi €149,-

Mustan lisäksi väreinä tumman harmaa, tumman sininen sekä antrasiitin harmaa (Kuvat)

Cavalieren varasto Ruotsin puolella näyttää useimmiten aika hyvältä, joten tilauksesta saat puvun nopeallakin aikataululla. Varaa itsellesi sovitusaika ja pääset sovittamaan pukua vuokravalikoimastamme. Löydät tämän puvun meiltä mustana ja kokoja on paljon.. joten sovittaminen ja sen myötä oikean koon tilaaminen on todella helppoa. Voit vuokrata tämän puvun mustana meiltä hintaan €95,- sisältäen muokkaukset ja pesulakustannukset.