Victoria & Vincent Morsiuspuku Outi, koko 38

999,00  sis. alv.

Victoria & Vincent morsiuspuku, Outi, ivory/nude, koko 38

Jaa:

Victoria & Vincent morsiuspuku Outi, koko 38, väri ivory/nude

Tilattavissa jälkitoimituksena koot 30 – 48. Värit Ivory/nude tai ivory/ivory. Helman saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Laahuksen saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Helmapitsin saat halutessasi irrallisena, niin se on helppo ommella lyhennettyyn ja hyvän mittaiseen helmaan. Hihan pituuteen ja ympärysmittaan voi myös vaikuttaa. Nämä valmistajan toteuttamat muutokset on hinnoiteltu erikseen. Tiedustelut Juhlavasta. Toimitusaika 100 päivää. Myös pikatilaus (6 – 8 viikkoa).

Muokkaukset morsiuspukuusi voit teettää Juhlavassa.

Puvun tilaaminen on ostopäätös. Ennen ostopäätöksen tekemistä edellytämme henkilökohtaista käyntiä kivijalkaliikkeessämme. Varaa oma sovitusaikasi.. Kun tilaamme puolestasi valmistajalta puvun, laskutamme siitä ennakkomaksua 40% ennen tilaamista ja loput 60% viimeistään hetkellä kun tulet noutamaan pukuasi. Tilatulla puvulla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Victoria & Vincent on siis SE suomalainen morsiuspukumerkki, jonka tavoitteena on tuoda korkealaatuisimmat hääpuvut edullisempaan hintaluokkaan. Ja ovat aika hyvin siinä onnistuneet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Victoria & Vincent Morsiuspuku Outi, koko 38”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *