Victoria & Vincent morsiuspuku Linnea, koko 38

1 029,00  sis. alv.

Linnea, Victoria & Vincent,  väri ivory/nude/coco, koko 38

Jaa:

Varastossa

Category:

Victoria & Vincent morsiuspuku Linnea, koko 38, väri ivory/nude/coco

Tilattavissa jälkitoimituksena koot 30 – 52. Värit ivory/nude/coco tai ivory/nude/ivory tai all ivory tai all white. Helman saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Linnean saat tilattua irrallisella helmapitsillä, se on helppo ommella paikoilleen lyhennettyyn hyvän mittaiseen helmaan. Laahuksen saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Linnean saat tilattua myös pidemmillä tai lyhyemmillä hihoilla, sekä kapeammalla että leveämmällä hihan ympärysmitalla. Nämä valmistajan toteuttamat muutokset on hinnoiteltu erikseen. Tiedustelut Juhlavasta. Toimitusaika 100 päivää. Myös pikatilaus (6 – 8 viikkoa).

Muokkaukset morsiuspukuusi saat teetettyä Juhlavassa.

Puvun tilaaminen on ostopäätös. Ennen ostopäätöksen tekemistä edellytämme henkilökohtaista käyntiä kivijalkaliikkeessämme. Varaa oma sovitusaikasi.. Kun tilaamme puolestasi valmistajalta puvun, laskutamme siitä ennakkomaksua 40% ennen tilaamista ja loput 60% viimeistään hetkellä kun tulet noutamaan pukuasi. Tilatulla puvulla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Victoria & Vincent on siis SE suomalainen morsiuspukumerkki, jonka tavoitteena on tuoda korkealaatuisimmat hääpuvut edullisempaan hintaluokkaan. Ja ovat aika hyvin siinä onnistuneet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Victoria & Vincent morsiuspuku Linnea, koko 38”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *