Victoria & Vincent morsiuspuku Liisa, koko 46

899,00  sis. alv.

Liisa, Victoria & Vincent, väri ivory/LTChamp, koko 46

Jaa:

Victoria & Vincent morsiuspuku Liisa, meillä koko 46, väri ivory/LTChamp

Tilattavissa jälkitoimituksena koot 30 – 50. Värit ivory tai white. Helman saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Laahuksen saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Voit tilata helmapitsin irrallisena, niin on helppo ommella se lyhennettyyn ja hyvän mittaiseen helmaan. Liisan saat tilattua myös pidemmillä tai lyhyemmillä hihoilla, sekä kapeammalla että leveämmällä hihan ympärysmitalla. Nämä valmistajan toteuttamat muutokset on hinnoiteltu erikseen. Tiedustelut Juhlavasta. Toimitusaika 100 päivää. Myös pikatilaus (6 – 8 viikkoa).

Muokkaukset morsiuspukuusi saat teetettyä Juhlavassa.

Puvun tilaaminen on ostopäätös. Ennen ostopäätöksen tekemistä edellytämme henkilökohtaista käyntiä kivijalkaliikkeessämme. Varaa oma sovitusaikasi.. Kun tilaamme puolestasi valmistajalta puvun, laskutamme siitä ennakkomaksua 40% ennen tilaamista ja loput 60% viimeistään hetkellä kun tulet noutamaan pukuasi. Tilatulla puvulla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Victoria & Vincent on siis SE suomalainen morsiuspukumerkki, jonka tavoitteena on tuoda korkealaatuisimmat hääpuvut edullisempaan hintaluokkaan. Ja ovat aika hyvin siinä onnistuneet.