Victoria & Vincent morsiuspuku Kira, koot 36 ja 48

985,00  sis. alv.

Kira, Victoria & Vincent, all ivory, koko 36 ja 48. Kokoon 48 on vuokravaraus, mutta se on sovitettavissa.

Jaa:

Victoria & Vincent morsiuspuku Kira, meillä sovitettavissa koko 36 ja 48, väri all ivory. Kokoon 48 on vuokravaraus, mutta se on sovitettavissa.

Tilattavissa jälkitoimituksena koot 30 – 48. Värit ivory/salmon/nude tai all ivory tai all white. Helman saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Laahuksen saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Kiran saat tilattua myös helmapitsi irrallisena, niin lyhennyksen jälkeen se on helppo ommella paikoilleen. Selässä olevan vetoketjun saa vaihdettua nyöritykseen. Nämä valmistajan toteuttamat muutokset on hinnoiteltu erikseen. Tiedustelut Juhlavasta. Toimitusaika 100 päivää. Myös pikatilaus (6 – 8 viikkoa).

Muokkaukset morsiuspukuusi saat teetettyä Juhlavassa.

Puvun tilaaminen on ostopäätös. Ennen ostopäätöksen tekemistä edellytämme henkilökohtaista käyntiä kivijalkaliikkeessämme. Varaa oma sovitusaikasi.. Kun tilaamme puolestasi valmistajalta puvun, laskutamme siitä ennakkomaksua 40% ennen tilaamista ja loput 60% viimeistään hetkellä kun tulet noutamaan pukuasi. Tilatulla puvulla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Victoria & Vincent on siis SE suomalainen morsiuspukumerkki, jonka tavoitteena on tuoda korkealaatuisimmat hääpuvut edullisempaan hintaluokkaan. Ja ovat aika hyvin siinä onnistuneet.