Ale!

Victoria & Vincent morsiuspuku Kira, koko 48

985,00  690,00  sis. alv.

Kira, Victoria & Vincent, all ivory, koko 48. Tämä kappale on ollut vuokralla kertaalleen ja myydään nyt -30% alennuksella. Hyvänkuntoinen.

Jaa:

Victoria & Vincent morsiuspuku Kira, meillä sovitettavissa koko 48, väri all ivory. Tämä kappale on ollut vuokralla kertaalleen, mutta on hyvänkuntoinen.

Tilattavissa jälkitoimituksena koot 30 – 48. Värit ivory/salmon/nude tai all ivory tai all white. Helman saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Laahuksen saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Kiran saat tilattua myös helmapitsi irrallisena, niin lyhennyksen jälkeen se on helppo ommella paikoilleen. Selässä olevan vetoketjun saa vaihdettua nyöritykseen. Nämä valmistajan toteuttamat muutokset on hinnoiteltu erikseen. Tiedustelut Juhlavasta. Toimitusaika 100 päivää. Myös pikatilaus (6 – 8 viikkoa).

Muokkaukset morsiuspukuusi saat teetettyä Juhlavassa.

Puvun tilaaminen on ostopäätös. Ennen ostopäätöksen tekemistä edellytämme henkilökohtaista käyntiä kivijalkaliikkeessämme. Varaa oma sovitusaikasi.. Kun tilaamme puolestasi valmistajalta puvun, laskutamme siitä ennakkomaksua 40% ennen tilaamista ja loput 60% viimeistään hetkellä kun tulet noutamaan pukuasi. Tilatulla puvulla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Victoria & Vincent on siis SE suomalainen morsiuspukumerkki, jonka tavoitteena on tuoda korkealaatuisimmat hääpuvut edullisempaan hintaluokkaan. Ja ovat aika hyvin siinä onnistuneet.