Victoria & Vincent morsiuspuku Kikka, koko 50

895,00  sis. alv.

Victoria & Vincent morsiuspuku Kikka, koko 50, ivory/nude/coco

Katso video tästä

Jaa:

Victoria & Vincent morsiuspuku Kikka, meillä sovitettavissa koko 50, väri ivory/nude/coco. Kikka on plus -kokoisille suunniteltu.. istuvuus ihana ja tukee upeasti.

Tilattavissa jälkitoimituksena koot 42 – 60. Värit ivory/nude/coco tai ivory/nude/ivory tai all ivory. Helman saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Laahuksen saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Nämä valmistajan toteuttamat muutokset on hinnoiteltu erikseen. Tiedustelut Juhlavasta. Toimitusaika 100 päivää.

Muokkaukset morsiuspukuusi saat teetettyä Juhlavassa.

Puvun tilaaminen on ostopäätös. Ennen ostopäätöksen tekemistä edellytämme henkilökohtaista käyntiä kivijalkaliikkeessämme. Varaa oma sovitusaikasi.. Kun tilaamme puolestasi valmistajalta puvun, laskutamme siitä ennakkomaksua 40% ennen tilaamista ja loput 60% viimeistään hetkellä kun tulet noutamaan pukuasi. Tilatulla puvulla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Victoria & Vincent on siis SE suomalainen morsiuspukumerkki, jonka tavoitteena on tuoda korkealaatuisimmat hääpuvut edullisempaan hintaluokkaan. Ja ovat aika hyvin siinä onnistuneet.