Ale!

Victoria & Vincent morsiuspuku Kaisa, koko 44

855,00  400,00  sis. alv.

Kaisa, Victoria & Vincent, all ivory, koko 44

Jaa:

Varastossa

Victoria & Vincent morsiuspuku Kaisa. Tämä on ollut vuokrakäytössä ja myydään nyt yksittäisenä kappaleena hintaan €400,-.  Väri all ivory. Normaalihinta €855,-. Tämä kappale on kokoa 44 ja sitä on muokattu. Puku on sovitettavissa Juhlavassa.

Kaisaa on tilattavissa jälkitoimituksena koot 30 – 50. Värit ivory/nude/coco tai ivory/nude/ivory tai all ivory tai all white. Helman saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Laahuksen saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Nämä valmistajan toteuttamat muutokset on hinnoiteltu erikseen. Tiedustelut Juhlavasta. Toimitusaika 100 päivää. Myös pikatilaus (6 – 8 viikkoa).

Muokkaukset voi teettää Juhlavassa.

Puvun tilaaminen on ostopäätös. Ennen ostopäätöksen tekemistä edellytämme henkilökohtaista käyntiä kivijalkaliikkeessämme. Varaa oma sovitusaikasi.. Kun tilaamme puolestasi valmistajalta puvun, laskutamme siitä ennakkomaksua 40% ennen tilaamista ja loput 60% viimeistään hetkellä kun tulet noutamaan pukuasi. Tilatulla puvulla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Victoria & Vincent on siis SE suomalainen morsiuspukumerkki, jonka tavoitteena on tuoda korkealaatuisimmat hääpuvut edullisempaan hintaluokkaan. Ja ovat aika hyvin siinä onnistuneet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Victoria & Vincent morsiuspuku Kaisa, koko 44”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *