A: Victoria & Vincent Morsiuspuku Jae, koko 48

919,00  sis. alv.

Victoria & Vincent Morsiuspuku Jae, koko 48, ivory/nude/milk tea.

Jaa:

Victoria & Vincent morsiuspuku Jae, meillä sovitettavissa koko 48, väri ivory/nude/milk tea. Jae on plus -kokoisille suunniteltu.. istuvuus ihana ja tukee upeasti.

Tilattavissa jälkitoimituksena koot 42 – 60. Värit ivory/nude/milk tea tai ivory/nude/ivory tai all ivory. Helman saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Laahuksen saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Nämä valmistajan toteuttamat muutokset on hinnoiteltu erikseen. Tiedustelut Juhlavasta. Toimitusaika 100 päivää.

Muokkaukset morsiuspukuusi saat teetettyä Juhlavassa.

Puvun tilaaminen on ostopäätös. Ennen ostopäätöksen tekemistä edellytämme henkilökohtaista käyntiä kivijalkaliikkeessämme. Varaa oma sovitusaikasi.. Kun tilaamme puolestasi valmistajalta puvun, laskutamme siitä ennakkomaksua 40% ennen tilaamista ja loput 60% viimeistään hetkellä kun tulet noutamaan pukuasi. Tilatulla puvulla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Victoria & Vincent on siis SE suomalainen morsiuspukumerkki, jonka tavoitteena on tuoda korkealaatuisimmat hääpuvut edullisempaan hintaluokkaan. Ja ovat aika hyvin siinä onnistuneet.