Ale!

Victoria & Vincent morsiuspuku Jaana, koko 38

899,00  400,00  sis. alv.

Jaana, Victoria & Vincent,  ivory, koko 38, tämä kappale ollut vuokralla

Jaa:

Victoria & Vincent morsiuspuku Jaana, koko 38, väri ivory. Tämä kappale on ollut kertaalleen vuokralla, mutta se on sovitettavissa.

Tilattavissa jälkitoimituksena koot 30 – 50. Värit ivory tai white. Helman saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Laahuksen saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Jaanan saa tilattua helmapitsi irrallisena, niin lyhennyksen jälkeen se on helppo ommella kiinni hyvän mittaiseen helmaan. Nämä valmistajan toteuttamat muutokset on hinnoiteltu erikseen. Tiedusteltu Juhlavasta. Toimitusaika 100 päivää, myös pikatilaus 6 – 8 viikkoa.

Muokkaukset morsiuspukuusi voit teettää Juhlavassa.

Puvun tilaaminen on ostopäätös. Ennen ostopäätöksen tekemistä edellytämme henkilökohtaista käyntiä kivijalkaliikkeessämme. Varaa oma sovitusaikasi.. Kun tilaamme puolestasi valmistajalta puvun, laskutamme siitä ennakkomaksua 40% ennen tilaamista ja loput 60% viimeistään hetkellä kun tulet noutamaan pukuasi. Tilatulla puvulla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Victoria & Vincent on siis SE suomalainen morsiuspukumerkki, jonka tavoitteena on tuoda korkealaatuisimmat hääpuvut edullisempaan hintaluokkaan. Ja ovat aika hyvin siinä onnistuneet.