Ale!

Victoria & Vincent morsiuspuku Henriikka, koko 38

855,00  500,00  sis. alv.

Henriikka, Victoria & Vincent, väri all ivory, koko 38

Jaa:

Victoria & Vincent morsiuspuku Henriikka. Henriikka myydään nyt yksittäisenä kappaleena hintaan €500,-.  Väri ivory/peach. Normaalihinta €855,-. Tämä kappale on kokoa 38. Puku on sovitettavissa Juhlavassa.

Henriikkaa on tilattavissa jälkitoimituksena koot 30 – 50. Värit ivory/peach tai all ivory tai all white. Helman saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Laahuksen saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Nämä valmistajan toteuttamat muutokset on hinnoiteltu erikseen. Tiedustelut Juhlavasta. Toimitusaika 100 päivää. Myös pikatilaus (6 – 8 viikkoa).

Muokkaukset voi teettää Juhlavassa.

Puvun tilaaminen on ostopäätös. Ennen ostopäätöksen tekemistä edellytämme henkilökohtaista käyntiä kivijalkaliikkeessämme. Varaa oma sovitusaikasi.. Kun tilaamme puolestasi valmistajalta puvun, laskutamme siitä ennakkomaksua 40% ennen tilaamista ja loput 60% viimeistään hetkellä kun tulet noutamaan pukuasi. Tilatulla puvulla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Victoria & Vincent on siis SE suomalainen morsiuspukumerkki, jonka tavoitteena on tuoda korkealaatuisimmat hääpuvut edullisempaan hintaluokkaan. Ja ovat aika hyvin siinä onnistuneet.