Paxton – Paul -puku, slim fit, vuokraus ja myynti

Paxton – Paul -puku, slim fit, 100% villaa, vuokrattavissa kokonaisuutena €250,- (puku, paita, kaulasolmuke ja liivi, kalvosinnapit, vyö tai olkaimet, kengät, muokkaukset ja pesulakustannukset)

Paxton -takki €449,- Paul -housut €219,- Parker -liivi €165,-

Vuokrattavissa myös harmaa -93 ja vaaleanharmaa -91, ostettavissa myös musta -99 sekä tummansininen -79.

Jaa:

Laadukkaan Cavalieren Paxton -takin ja Paul -housujen kanssa menet hyvin pukeutuneena tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Parker -liivi täydentää kokonaisuuden kolmiosaiseksi. Materiaali 100% villaa (Vitale Barberis). Miellyttävän pehmeä tuntuma ja täydellinen slim fit istuvuus.. Joka kokoa kolme eri mitoitusta, normi, pidempi ja lyhyempi. Reilumman  istuvuuden löydät identtisestä Parker – Patrick -puvusta, josta neljää eri mitoitusta. Kuin mittatilauspuku.. 🙂 Lisäksi lyhennämme tai pidennämme hihat ja lahkeet tässä jos tarvetta.. Meiltä ostat puvun “avaimet käteen” -pakettina!

Paxton -takki €449,- Paul -housut €219,- Parker -liivi €165,-

Vuokrattavissa myös harmaa ja vaalean harmaa, myyntivälityksen kautta ostettavissa lisäksi musta ja tummansininen.

Cavalieren varasto Ruotsin puolella näyttää useimmiten aika hyvältä, joten tilauksesta saat puvun nopeallakin aikataululla. Varaa itsellesi sovitusaika ja pääset sovittamaan pukua vuokravalikoimastamme. Oikean koon tilaaminen on todella helppoa.