Ale!

Hilkka, Victoria & Vincent, koko 42

835,00  500,00  sis. alv.

Hilkka, Victoria & Vincent, all ivory, koko 42

Jaa:

Varastossa

Victoria & Vincent morsiuspuku Hilkka. Tämä myydään nyt yksittäisenä kappaleena hintaan €500,-.  Väri all ivory. Normaalihinta €835,-. Tämä kappale on kokoa 42. Puku on sovitettavissa Juhlavassa.

Hilkka on tilattavissa jälkitoimituksena koot 30 – 50. Värit ivory/peach tai all ivory tai all white. Helman saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Laahuksen saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Helmapitsin saat halutessasi irrallisena niin se on helppo ommella hyvän mittaiseen ja lyhennettyyn helmaan. Avonaisen selän saat myös suljettuna. Nämä valmistajan toteuttamat muutokset on hinnoiteltu erikseen. Tiedustelut Juhlavasta. Toimitusaika 100 päivää. Myös pikatilaus (6 – 8 viikkoa).

Muokkaukset voi teettää Juhlavassa.

Puvun tilaaminen on ostopäätös. Ennen ostopäätöksen tekemistä edellytämme henkilökohtaista käyntiä kivijalkaliikkeessämme. Varaa oma sovitusaikasi.. Kun tilaamme puolestasi valmistajalta puvun, laskutamme siitä ennakkomaksua 40% ennen tilaamista ja loput 60% viimeistään hetkellä kun tulet noutamaan pukuasi. Tilatulla puvulla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Victoria & Vincent on siis SE suomalainen morsiuspukumerkki, jonka tavoitteena on tuoda korkealaatuisimmat hääpuvut edullisempaan hintaluokkaan. Ja ovat aika hyvin siinä onnistuneet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hilkka, Victoria & Vincent, koko 42”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *