Ale!

Hannele, Victoria & Vincent, koko 36

895,00  480,00  sis. alv.

Hannele, Victoria & Vincent, ivory, koko 36

Jaa:

Varastossa

Victoria & Vincent morsiuspuku Hannele, koko 36, väri ivory. Tämä kappale on ollut vuokrakäytössä ja sitä on muokattu, mm. lyhennetty.

Tilattavissa jälkitoimituksena koot 30 – 52. Värit ivory tai white. Helman saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Laahuksen saa valmiiksi pidempänä tai lyhyempänä. Helmapitsin saat halutessasi irrallisena, niin se on helppo ommella lyhennettyyn ja hyvän mittaiseen helmaan. Nämä valmistajan toteuttamat muutokset on hinnoiteltu erikseen. Tiedustelut Juhlavasta. Toimitusaika 100 päivää. Myös pikatilaus (6 – 8 viikkoa).

Muokkaukset morsiuspukuusi voit teettää Juhlavassa.

Puvun tilaaminen on ostopäätös. Ennen ostopäätöksen tekemistä edellytämme henkilökohtaista käyntiä kivijalkaliikkeessämme. Varaa oma sovitusaikasi.. Kun tilaamme puolestasi valmistajalta puvun, laskutamme siitä ennakkomaksua 40% ennen tilaamista ja loput 60% viimeistään hetkellä kun tulet noutamaan pukuasi. Tilatulla puvulla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Victoria & Vincent on siis SE suomalainen morsiuspukumerkki, jonka tavoitteena on tuoda korkealaatuisimmat hääpuvut edullisempaan hintaluokkaan. Ja ovat aika hyvin siinä onnistuneet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hannele, Victoria & Vincent, koko 36”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *