Aa.. kannattaako vuokrata vai ostaa?

Jos pohdit vuokraamisen ja ostamisen välillä, kannattaa perehtyä tähän esittelyyn kunnolla.. ja lisätietoa saat tietysti Juhlavasta.

Jaa:

Tässä esittelyssä havainnollistamme, mitä eroa konkreettisesti on jos vuokraatte morsiusparina kaiken, tai jos päädytte ostamaan kaiken.

Otetaan ensi morsiuspuku.. Ostatko vai vuokraatko? Ihanan mallimme päällä on Victoria & Vincentin morsiuspuku, Josephine. Morsiuspuvun alla on vannealushame, Bianco Eventon H2-190, sekä Bianco Eventon huntu S-121.

Jos ostat.. Josephinen myyntihinta on €950,-, puvun tilaaminen esimerkiksi 5cm lyhyempänä (valmiina oikean mittainen) tulee lyhennykselle hintaa €50,-, vannealushame €45,- ja huntu €49,-. Lisähintaa tulee hieman muista morsiuspuvun muokkauksista, esimerkiksi jos sitä kavennetaan tai päästetään johonkin kohtaan lisätilaa, tai jos laahukseen lisätään nostonarut tai käsilenkki. Näille voisi tulla hintaa yhteensä esimerkiksi €60,-. Valkoinen kuitukankainen pukupussi on hinnaltaan €20,-. Näin ollen morsiuspuku sinulle kaikin puolin valmiina ja silitettynä ja laitettuna olisi oheistuotteineen yhteensä hinnaltaan €1174,-. Tämän lisäksi sinun tulee huolehtia morsiuspuvun pesetys pesulassa, joten myös tuo hinta tulee lisätä tuohon loppusummaan.

Jos vuokraat.. Saat kaiken edellä mainitun hintaan €665,- ja siihen vielä huntu (emme vuokraa asusteita) €49,- eli yhteensä €714,-. Kun vuokraat, lyhennämme puvun, teemme muut muutokset, nostonarut, käsilenkit.. varmasti puku on päälläsi täydellinen. Pesulakustannukset on laskettu hintaan mukaan. Vuokra-ajan pituus on mitä ikinä sovimme.. vuokra-ajan pituus ei millään tavalla vaikuta hintaan. Haet kokonaisuuden tästä valmiina ja palautat sellaisenaan käytön jäljiltä. Sinun ei myöskään tarvitse murehtia puvun jälleen myynnistä tai sen säilytyksestä.

Ja sulhasen puku.. ostatko vai vuokraatko? Mallimme päällä on Erla of Sweden Dexter puku, sininen, lisäksi Bosweel juhlapaita, Cavalieren liivi Medici, Cavalieren kalvosinnapit Robert, Matexin vaalenapunainen kaulasolmuke sekä nahkavyö.

Jos ostat.. Dexter -puvun myyntihinta on €345,-, Bosweel paita on €99,90, Medici liivi on €147,-, Robert kalvosinnapit on €30,-, Matexin kaulasolmuke on €57,- ja nahkavyö €45,-. Puvussa on paljon eri mitoituksia, joten muokkauksista ei välttämättä tule lisähintaa. Musta pukupussi on €5,-. Eli kaikki mahdollinen yhteensä €728,90. Toki tähän lisäksi tulee pesulakustannukset, joista sinun tulee itse huolehtia käytön jälkeen.

Jos vuokraat.. Kaiken edellä mainitun saat vuokrattua hintaan €220,-. Tämä sisältää mahdolliset muokkaukset (hihan lyhennyksen /pidennyksen, lahkeiden lyhennykset/pidennykset sekä vyötärön ympärysmitan muokkaamisen. Myös pesulakustannukset sisältyvät hintaan. Vuokra-aika on aina torstaista tiistaihin, ellei muuta sovita.

Miettikää rauhassa, mitä haluatte ja mitä teidän kannattaa tehdä.. Saa tulla käymään ja kysyä lisää. Autamme varmasti.

Kiitos yhteistyöstä kuvausten suhteen.. www.iralinda.com, morsiamen hiukset www.beautycave.fi, meikki Studio Milan Beauty, asut ja asusteet tietysti meiltä.. , kukat www.antinkukka.fi, sormukset ja korut Kultasepänliike Tallberg.

Lisää kuvauksia luvassa kevään aikana 🙂

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aa.. kannattaako vuokrata vai ostaa?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *